Vobleris DUO Realis Jerkbait 120SP PIKE LIMITED

29,90 EUR
Su mokesčiais
  • ilgis: 120 mm,
  • svoris: 17,8 g,
  • suspenderis (SP),
  • nėrimo gylis: 1,0-1,8 m

https://www.youtube.com/watch?v=5JDl_6V9rVg&feature=emb_logo

Vobleris DUO
Kiekis

 

Saugumo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

 

Pristatymas per 2-5 darbo dienas

 

Grąžinimo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

Realis Jerkbait 120 gaminami įvairiausių spalvų ir kiekvienas žvejys nesunkiai atranda savo mėgiamiausias. Vobleris ypač paklusnus ir labai rezultatyvus, nes tikroviškos spalvos akimirksniu suvilioja lydeką, ešerį ar sterką. Rodos viskas kaip ir kituose Realis Jerkbait modeliuose; ir kokybiškas kietas plastikas, ir slankiojantys volframiniai svareliai, ir barškantys šrateliai. Bet matyt lemiamą vaidmenį vaidina dydis. Būdamas vos centimetru ar pora ilgesnis už mažesniuosius, bet kūneliu masyvesnis, jis labai viliojantis lydekoms. O didelėms lydekoms jis ypač rūpi.

Nors tai jerkbait tipo vobleris jis puikiai vinguriuoja tolygiai traukiamas, o jo galimybės tvičingaujant gali būti apribotos tik paties žvejo fantazijos.

Tokį universalumą lemia tvirtas, plonais kraštai liežuvėlis, kuris netrukdo tolimiems metimams ir įvairiapusiams judesiams vandenyje. Be to, trukčiojamas vobleris svirduliuoja tarsi skersai ritinamas, sukioja šonus ir sukuria blykčiojimo įspūdį, kuris iš toli vilioja plėšrią žuvį.

JERKB 120SPK
3 Prekės

Jums taip pat gali patikti