Fenwick Elite Tech Ice ETI28ML žieminis spiningėlis

84,99 EUR
Su mokesčiais

Dalių sk. 1
Ilgis (cm) 72,5
Linkimo Akcija B
Svoris (gr) 75
Transp. ilgis (cm) 73
Žiedelių sk.

5 Titaniniai

Testas MEDIUM LIGHT (vidutiniškai minkštas)

- Aukšto modulio grafito ruošinys

- Dideli žiedai

- Puikia amortizacija

- Ritės tvirtinimas su užsukamu priekiniu laikikliu 

- T.A.C sukibimo kamštinė rankena (padidintas sukibimas net ir pačiomis blogiausiomis oro sąlygomis: vanduo, sniegas, ledas)

Kiekis
Paskutinė prekė

 

Saugumo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

 

Pristatymas per 2-5 darbo dienas

 

Grąžinimo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

Aukšta ELITE Tech serijos kokybė, jautrus ruošinys, dideli žiedai ir T.A.C. technologijos rankena yra puikus svarbiausių poledinės meškerės faktorių derinys.

Pagrindinės ELITE Tech Ice meškerių savybės:

- Aukšto modulio grafito ruošinys

- Dideli žiedai

- Ritės tvirtinimas su užsukamu priekiniu laikikliu

- T.A.C sukibimas (padidintas sukibimas net ir pačiomis blogiausiomis oro sąlygomis: vanduo, sniegas, ledas)

Trumpas atskirų modelių aprašymas:

UL (Ultra Light) modeliai: pačios subtiliausios ledo meškerės iš Elite Tech Ice serijos. Ploniausias ir lankstus ruošinys leidžia žvejoti ploniausiomis ūdomis. Trumpesnis modelis ypač rekomenduojamas mormyshka, o ilgesnis – plūdės metodui, miniatiūriniams suktiniams ir gurkšniams.

ML (Medium Light) modeliai: 3 universalių meškerykočių serija su puikia amortizacija, suteikianti didžiausią jautrumą žvejojant mažom ir vidutinio dydžio blizgėmis, naudojant ploną valą. 24ML modelis, pritvirtinus kivi, leidžia labai gerai pateikti mormyshka. Ilgesnes meškeres su ML įlinkiu tikrai įvertins žieminės žūklės gerbėjai.

M modelis (vidutinis): geriausias meškerykočio ilgio ir tuščiosios galios santykis daro šį modelį universaliausia poledinės žūklės meškere. Nepakeičiamas žvejojant su spiningais, džigais, miško braškėmis ir cikadomis. Tobula meškerė žieminei dugninei ir plūdinei karšių žūklei Modelis MH (Medium Heavy): Stipriausia Elite Tech Ice serijos meškerė. Rekomenduojama gilios ešerių ir sykų žvejybos su sunkiausiais šaukštais mėgėjams. Juos tikrai įvertins gyvos žūklės, pvz., vaivorykštinio upėtakio, entuziastai.

Fenwick ETI28ML
1 Vienetas