Džemperis GRAFF Outdoor Warm Sweatshirt 230-BL

119,99 EUR
Su mokesčiais

- Pagaminta iš storo audinio

- Puiki šilumos izoliacija

- Efektyvi apsauga nuo vėjo

- Praktiškos kišenės abiejose pusėse

- Šviesą atspindintys elementai padidina saugumą.

100% polyester/ 335 gsm

Spalva green melange (chaki)

Dydis
Kiekis
Paskutinė prekė

 

Saugumo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

 

Pristatymas per 2-5 darbo dienas

 

Grąžinimo politika (redaguojama modulyje "Kliento patikinimas")

Šis rūbas yra puikus pasirinkimas lauko entuziastams. Jo dizainas pagamintas iš tvirto, didelio tankio audinio, kuris suteikia jaukią šilumą net esant itin žemai temperatūrai. Nepriklausomai nuo atmosferos sąlygų, džemperis užtikrina išskirtinį komfortą naudojimo metu.

Jo privalumai puikiai papildo šiluminės apsaugos aktyvius drabužius, sukurdami idealų derinį komfortui sudėtingomis sąlygomis. Lankstus audinys ir specialus kirpimas suteikia judėjimo laisvę, kuri yra labai svarbi veiklai lauke.

Šis gaminys buvo sukurtas turint omenyje tuos, kurie mėgsta leisti laiką lauke. Nesvarbu, ar ieškote džemperio, kuris suteiktų šilumą ir komfortą kaip papildomą sluoksnį, ar tiesiog apsivilkti pavasario, vasaros ir rudens sezonams, šis rūbas pateisins jūsų lūkesčius.

Jį galite naudoti tiek pereinamuoju, tiek žiemos laikotarpiu. Dėl savo storo audinio jis užtikrina puikią šilumos izoliaciją, užtikrinantį maksimalų komfortą net esant šalčiui. Tai puikus pasirinkimas žvejybos entuziastams, išvykoms į mišką, žygiams pėsčiomis, dviračių žygiams ar kalnų ekspedicijoms. Be to, dėl savo savybių jis tinka kasdieniam dėvėjimui.

230-BL
1 Prekės

Jums taip pat gali patikti